ULUTEK HALI SAHA TURNUVASI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

  • <%=haberItem.BASLIK %>
3 Kasım 2021 Çarşamba

ULUTEK Teknopark, bünyesinde bulundurduğu 160’ı aşkın firmanın çalışanları arasında beraberlik duygusunun pekiştirilmesi amacıyla organize ettiği halı saha turnuvasında şampiyon, Smartover Yazılım oldu.

TURNUVADA ŞAMPİYON; SMARTOVER YAZILIM
ULUTEK Teknopark Yönetimi’nin firmalar arasında etkileşiminin artırılması hedefiyle düzenlediği halı saha turnuvası, final maçları ve kupa töreni ile birlikte sona erdi. Büyük bir heyecanla takip edilen ve kıran kırana mücadelelere sahne olan halı saha turnuvasının 1’incisi olan Smartover Yazılım şampiyonluk kupasını kazandı. Turnuvanın 2’ncisi Ayen Yazılım olurken 3’üncüsü ise TTC Otomotiv oldu.

GELENEKSEL HALE GELECEK
Bursa Uludağ Üniversitesi Spor Tesisleri’nde düzenlenen finalde konuşan ULUTEK Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz, “Firmalarımız arasında işbirliği ortamı hazırlarken sosyal aktivitelerine de katkı sağlayan halı saha turnuvamız, gündelik yaşamımıza sporu dâhil ederek bir farkındalık yaratmış oldu. Her bir günü coşkuyla geçen turnuvada dereceye girerek yeşil sahada heyecan dolu dakikalar yaşatan firmalarımızı gönülden tebrik ediyorum. Geleneksel hâle gelmesini temenni ettiğimiz halı saha turnuvamızda centilmence mücadele eden tüm firmalarımıza ve turnuvaya destek veren Bursa Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’ne teşekkür ediyorum“ dedi. Prof. Dr. İrfan Karagöz, kapanış turnuvasının ardından firmalara katılımlarından dolayı katılım belgelerini takdim etti.