ULUTEK, PARTNERİM'İN PAYDAŞLARINI BİR ARAYA GETİRİYOR

  • <%=haberItem.BASLIK %>
27 Ekim 2021 Çarşamba

ULUTEK Teknopark yetkilileri, sanayinin ihtiyaç duyduğu teknoloji üretimine destek olma hedefiyle yola çıktığı ULUTEK Partnerim platformunu Bursa’da yaygınlaştırma amacıyla ziyaretlerine devam ediyor.

YOĞUN GÖRÜŞME TRAFİĞİ
ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz, Genel Müdür Yardımcısı Hakan Gedikli, Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Huri Elalmış ve Uluslararası Projeler Uzmanı Mustafa Kahraman, Bursa’da teknoloji bağları kurmak amacıyla İznik Ticaret ve Sanayi Odası (İznik TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dede, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası (Orhangazi TSO) Meclis Başkanı Murat Öztürk ve Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir’e ziyarette bulundu. ULUTEK Partnerim platformunun tanıtıldığı ziyaretlerde, sanayi ve teknoloji işbirliklerinin gelişimini güçlendirecek değerlendirmelerde bulunuldu.

ULUTEK PARTNERİM NEDİR?
Ulutek Partnerim Platformu Ulutek Teknopark’ta faaliyet gösteren 160’ı aşkın ulusal ve uluslararası birçok başarılı projeye imza atarak kendini ispatlamış potansiyel çözüm ortağı ile iş geliştirme fırsatı sunuyor. Platform üzerinden gelen talepler Ulutek koordinasyonunda ilgili çözüm ortaklarına ulaştırılıyor ve kazan-kazan modeliyle sanayinin ihtiyaçlarını yüksek kalite ve düşük maliyet prensibiyle gideriliyor. 50’yi aşkın paydaş kurumun desteğini almayı başaran Ulutek Partnerim Platformu sanayinin teknik sorunlarına çözüm sunmanın yanı sıra akademik destek sağlama noktasında da faaliyet gösteriyor.