Teknoloji Geliştirme Bölgeleri 4.Koordinasyon Toplantısı'na katıldık

  • <%=haberItem.BASLIK %>
6 Temmuz 2018 Cuma

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde Çanakkale Teknopark, Koordinasyonu ile 5-6 Temmuz 2018 tarihinde düzenlenen  “Teknoloji Geliştirme Bölgeleri 4.Koordinasyon Toplantısı” na ULUTEK Teknopark olarak katılım gösterilmiştir. 

Kolin Hotel’de saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan “Teknoloji Geliştirme Bölgeleri 4.Koordinasyon Toplantısı”nda Çanakkale Teknopark tanıtım filmi izlendi.Ardından Çanakkale Valisi Orhan TAVLI, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel ACER, Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Vekili İlknur İNAM, Çanakkale Teknoloji Geliştirme Bölgeleri A.Ş. Genel Müdürü Erkan BİL birer konuşma yaptılar.     

Açılış konuşmaları sonrasında Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı uzmanları tarafından yapılan sunum eşliğinde Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Performans Değerlendirme Endeksinde etki eden göstergeler ile ilgili olarak Teknopark Yetkilileri ile karşılıklı görüş şeklinde toplantı yapıldı. Daha sonra katılımcılar Çanakkale Teknoloji Geliştirme Bölgesini ziyaret ettiler.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri 4.Koordinasyon Toplantısının katılımcıları ertesi gün Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alanında Şehitliklerimizi ziyaret ettiler.