DIGITAL EXCHANGE ULUTEK TEKNOLOJİ SAHNESİ'NDE: ETKİN DİJİTAL PAZARLAMA, BAŞARILI LOJİSTİK İLE MÜMKÜN

  • <%=haberItem.BASLIK %>
7 Aralık 2021 Salı

ULUTEK Teknopark Teknoloji Sahnesi’ne konuk olan Emrah Pamuk, başarılı lojistik sisteminin etkin dijital pazarlama için şart olduğunu söyledi.

ULUTEK Teknopark tarafından bölgedeki firmaların iletişimlerini ve etkileşimlerini artırmayı amaçladığı Teknoloji Sahnesi programına, Dijital Exchange firması konuk oldu.

BİLİŞİM SEKTÖRÜ BİR ARADA
Açılış konuşmasını yapan ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz etkinliğin firmalar arasında iş birliklerini artırdığını belirterek, bilişim sektöründe çeşitli görüşleri bir araya getirdiğini söyledi. Geliştirdikleri platformlarla profesyonel hizmetler verdiklerini söyleyen CEO Emrah Pamuk, “Hem Türkiye’ye, hem yurtdışına hizmet veriyoruz. Bu süreçte yaklaşık bine yakın hizmet kalemi oluşturduk. Bunun 5’ini dikeyde markalaştırdık. 2Gether Social, Medialogy, Rawy ve Accumulate, İhracat.in gibi platformlarla birlikte reklamcılığın tüm alanlarında profesyonel hizmet veriyoruz” dedi.

İYİ BİR WEB SİTESİ ŞART 
E-ticarete yeni başlayanların bazı kritik noktalara dikkat etmesi gerektiğini de vurgulayan Pamuk, “Dijital alanda ürün ve hizmetlerini sunmak isteyenlere tavsiyelerimiz oluyor. İyi bir web sitesine, iyi bir tasarıma, iyi bir pazarlama planına ihtiyaç var. Devamında mutlaka web sitelerinin mobil versiyonu olmalı. E-ticarete yeni giren işletmelerin mutlaka 1-2 yıl hazır altyapı kullanmalarını öneriyoruz. Bu pazarda lojistiğin başarılı yürütülmesi, bu işin en önemli noktalarından biridir. Ulutek Teknopark’ta yer alan firmalar ile işbirlikleri yapmak isteriz. ” şeklinde konuştu.