ULUTEK PARTNERİM, BURSA'YI TEKNOLOJİYE BAĞLAYACAK

  • <%=haberItem.BASLIK %>
6 Ekim 2021 Çarşamba

ULUTEK Teknopark, bölgesindeki firmaları sanayiciyle buluşturan programı ‘Ulutek Partnerim’ platformunu tanıtmak amacıyla kent dinamikleriyle etkileşimini yoğunlaştırdı.

ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz, Genel Müdür Yardımcısı Hakan Gedikli ve Uluslararası Projeler Uzmanı Mustafa Kahraman; Bursa Ticaret Borsası (BTB) Genel Sekreteri Fehmi Yıldız, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Aka, DOSAB Bölge Müdürü Serhat Şengül, Bilişim Sektörü İş Adamları ve Profesyonelleri Derneği (BİSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İdris Doğrul ve Bursa Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BUSİAD) Başkanı Ergun Türkay'ı ziyaret etti. 

SANAYİNİN İHTİYACINA HIZLI CEVAP
Kentin teknoloji ve inovasyon odaklı gelişimine katkı sağlayacak ortaklaşa girişimlerin istişare edildiği görüşmelerde Ulutek Partnerim platformunu anlatan ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz, “Baş döndürücü hızla değişen teknoloji çağını Bursa’daki sanayicilerimiz ile birlikte yakalamayı amaçlıyoruz. ULUTEK Partnerim projesi, bu noktada firmalara yenilikçi bir çözüm ortağı konumunda bulunuyor. 160’ı aşkın işletmemizin yanında ULUTEK Teknopark güvencesiyle sanayinin ürün ihtiyacı, en etkin ve hızlı biçimde çözüm bulmuş olacak. Bursa sanayisini ileri teknolojiye yönelik bir yapıya kavuşturarak ürün kalitesini ve standardını yükseltecek olan projemiz, üretim maliyetlerinin düşürülmesine de olanak yaratacak. Bölgemize ve Bursa’ya karşılıklı değer katacak platformumuzu yaygınlaştırmak için desteklerimizi ve ziyaretlerimizi sürdüreceğiz” dedi.