ULUTEK Teknopark Eğitim Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

  • <%=haberItem.BASLIK %>
17 Ekim 2020 Cumartesi

ULUTEK TEKNOPARK, BEBKA Teknik Destek Programı kapsamında “Bursa’daki Bilişim Firmalarının İnovasyon Kapasitelerinin Arttırılması ve Rekabetçi Hizmet Süreçlerinin Geliştirilmesi” Projesi ile çalışmalarına başladı. 

ULUTEK bünyesinde bilişim alanında faaliyet gösteren firmaların katılımcı olarak yer aldıkları programın ilk ayağı iki gün süren programlarla gerçekleşen “Hedeflerle Yönetme Becerileri” konulu eğitim ile gerçekleştirildi. Tüm dünyayı etkileyen pandemi sürecine rağmen yoğun ilgi gören program üç ay sürecek. 
Katılımcılar, program kapsamında “Süreç ve İş Modellerinde Sadeleşme, Çevik Kurum Dönüşümü, Kurumlarda İnovasyon ve Yaratıcılık, Tasarım Odaklı Düşünme ve Yeni Dönem Pazarlama Stratejileri” konulu eğitimleri görecek. 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz, Çeşitli kurumlar işbirliği ile düzenli aralıkla gerçekleştirdikleri programlarla bünyelerinde hizmet veren firmalara iş yaşamlarında kolaylıklar sağlayarak, önlerini açacak yol haritaları çizmeye çalıştıklarını söyledi.  Pandemi sürecinde de çalışmalarını aralıksız sürdürerek, bünyelerinde hizmet veren firmaların iş yapış ve geliştirme süreçlerini aksaksız sürdürmeleri konusunda destek vermeye çalıştıklarını belirten Prof. Dr. İrfan Karagöz, ULUTEK Teknopark bünyesinde hizmet veren firmaların gelişimlerini sağlayacak çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.