BURSA İŞ DÜNYASININ TEKNOLOJİ PARTNERİ: ULUTEK

  • <%=haberItem.BASLIK %>
14 Ekim 2021 Perşembe

ULUTEK Teknopark Yönetimi, kent dinamiklerine yönelik gerçekleştirdiği ziyaretler ile iş dünyası ile iş birliğini geliştirecek olan ULUTEK Partnerim platformunu tanıtmaya devam ediyor.
  
ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz, Genel Müdür Yardımcısı Hakan Gedikli ve Uluslararası Projeler Uzmanı Mustafa Kahraman, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Doğu Bölge Müdürü Hüseyin Mumcu, Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi (BOSAB) Genel Müdürü Semih İdil, Uludağ Organize Sanayi Bölgesi (Uludağ OSB) Genel Müdürü Bayram Tek ve Mimarlar Mühendisler Grubu Bursa Şubesi (MMG Bursa Şubesi) Başkanı Kasım Şükrü Karabulut, Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Akkoyunlu, Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası (Mustafakemalpaşa TSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Özmen, Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (Mustafakemalpaşa OSB) Bölge Müdürü Alaattin Üçok, Mustafakemalpaşa Mermerciler Organize Sanayi Bölgesi (MKP Mermerciler OSB) Bölge Müdürü Müşerref Tunahan, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (Karacabey TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü’ye ziyarette bulunarak ULUTEK Partnerim platformu hakkında bilgi verdi.

POPÜLER SEKTÖRLERE HİZMET
Bursa’nın teknoloji üssü ULUTEK Teknopark, Ar-Ge, yazılım, tasarım ve danışmanlık alanlarında firmalara profesyonel hizmetler sunmak için ULUTEK Partnerim platformunu hayata geçirdi. Platformun Bursa’daki potansiyel kullanıcılara tanıtımının yapılması amacıyla gerçekleştirilen ziyaretler ile ilgili değerlendirme yapan ULUTEK Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz, “Bölgemizde bulunan başarılı ve yetkin 160’ı aşkın firmamız ile teknolojiye ihtiyaç duyan firmalara inovatif çözümler bularak, platformumuzun kentimize değer katmasını istiyoruz. Bu kapsamda işletmelerden gelen başvuruları Teknopark yöntemimizce değerlendiriyor ve ilgili firmalarımıza iletiyoruz. Sanayi ve Teknopark firmaları arasındaki işbirliklerinin artırılması için tasarlanan ULUTEK Partnerim Platformu, ağırlıklı olarak Bursa’daki popüler sektörlere hizmet ediyor. Çözüm ortağı olma noktasında düşük maliyetler sunan platformumuzun tanıtımlarına devam edecek ve Bursa’nın teknoloji partneri olacağız” ifadelerini kullandı.