ULUTEK Eş Organizatörlüğündeki Uluslararası B2B Görüşmelerine Davetlisiniz

20 Nisan 2021 Salı

ULUTEK Teknopark Mayıs ayı içerisinde çevrimiçi ve ücretsiz olarak düzenlenecek “Connect Day 2021”, “6.Uluslararası B2B Yazılım Günleri-Dijital İşlerin Geleceği” ve “Digital Enterprise Show 2021” olmak üzere üç uluslararası etkinliğin eş organizatörleri arasında yer almaktadır. İkili iş görüşmeleri yapabileceğiniz bu üç organizasyona ilişkin bilgiler aşağıda sunulmuştur.

Connect Day 2021

ULUTEK Teknopark’ın eş organizatörler arasında yer aldığı Avusturya Vienna Up’21 Festivali kapsamında düzenlenen start-up, işletmeler ve yatırımcıları bir araya getiren “Connect Day 2021” kapsamında 3,6 ve 12 Mayıs 2021 tarihlerinde sanal fuar, çalıştaylar ve dijital ikili görüşmeler gerçekleşecektir. İnovatif start-up ürün ve hizmetlerinin, işbirliği arayışı içindeki işletmelerin ve yatırımcıların buluşacağı Connect Day 2021’e ilişkin detaylar ve kayıt için https://www.connectday.at adresini ziyaret edebilirsiniz. 30 Nisan 2021’e kadar kaydınızı yaparak potansiyel partnerlerinizle görüşmelerinizi organize edebilirsiniz.

Kayıt ve detay için tıklayınız

 

6.Uluslararası B2B Yazılım Günleri-Dijital İşlerin Geleceği

ULUTEK Teknopark’ın eş organizatörler arasında yer aldığı “6.Uluslararası B2B Yazılım Günleri-Dijital İşlerin Geleceği” Avusturya'nın organizatörlüğünde 10-12 Mayıs 2021 tarihleri arasında çevrimiçi ve ücretsiz olarak gerçekleşecektir. Etkinlik katılımcılara konunun önde gelen uzmanlarını dinleme, ikili iş görüşmeleri sayesinde işbirlikleri kurma, fikirlerini uluslararası yatırımcılara aktarma ve çalıştaylara katılma imkânı sunmaktadır. Teknoloji, araştırma ve ticari işbirlikleri kurmak isteyen firmalara yönelik düzenlenen etkinliğin detayları ve kayıt için https://2021.b2bsoftwaredays.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kayıt ve detay için tıklayınız

 

Digital Enterprise Show 2021 İkili Görüşme Etkinliği

ULUTEK Teknopark’ın eş organizatörler arasında yer aldığı “Digital Enterprise Show 2021 İkili Görüşme Etkinliği” İspanya’nın organizatörlüğünde 18-19 Mayıs 2021 tarihlerinde çevrimiçi ve ücretsiz olarak gerçekleşecektir. Farklı endüstrilerden dijital çözüm arayanların, çözüm geliştirenler ile bağlantılar kurmasını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte ticari, teknolojik ve Ar-Ge işbirlikleri yapabileceğiniz potansiyel ortaklarınızla çevrimiçi görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. 19 Mayıs 2021 tarihine kadar kaydınızı yaparak görüşmelerinizi organize edebileceğiniz etkinliğin detayları ve kayıt için https://des2021.b2match.io adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kayıt ve detay için tıklayınız

 



Önemli Not: Etkinliklere kayıt sırasında profilinizi titizlikle hazırlamanız ve “Pazaryeri Fırsatları” altında ürün / hizmet veya diğer başlıklar altındaki detayları iyi tanımlamanız önerilmektedir. ULUTEK Teknopark tarafından etkinliklere kaydınızın onaylanabilmesi ve süreçte destek olunabilmesi için kayıt olurken “Yerel Destek Ofisi” olarak " TR- Ulutek” seçeneğini seçmeniz gerekmektedir.