Girişimci - Yatırımcı Buluşturma Etkinliği Düzenlendi

  • <%=haberItem.BASLIK %>
13 Ağustos 2018 Pazartesi

ULUTEK Teknopark ile İnventram Yatırım Şirketi tarafından düzenlenen Girişimci-Yatırımcı Buluşturma Etkinliği 9 Ağustos 2018 tarihinde Ulutek Seminer Salonu’nda düzenlenmiştir.

İnventram Yatırım Şirketi yetkilileri programları hakkında bilgi verip Teknopark firmalarımıza kendisini tanıtarak, doğabilecek iş ortaklıkları üzerine birebir görüşmeler yaptılar.

Programlara dahil olmak için ;


Proje Başvuru Formu

http://www.inventram.com/appform/appform.aspx

 
Preferred Partner Başvuru Formu

http://www.inventram.com/appform/appformpp.aspx


İnventram Koç Topluluğu ve Mitsui&Co. ortaklığı olan yüksek teknoloji yatırım şirketidir. Erken aşama teknoloji, inovasyon ve fikri mülkiyet hakları yatırım, ticarileştirme ve danışmanlık şirketi olan İnventram’ın amacı ”disruptive” teknolojileri en doğru iş modelleri ile ticarileştirmektir. Nesnelerin interneti ve sensörler, robotik teknolojileri, biyoteknoloji, nanoteknoloji, yapay zeka, büyük veri ve bulut sistemleri, otomotiv teknolojileri, elektronik ve dayanıklı tüketim, savunma sanayi teknolojileri İnventram’ın yatırım yaptığı 9 teknoloji alanını oluşturmaktadır. Yüksek teknoloji - mühendislik projelerine; şirket yatırımı, patent yatırımı, teknoloji ticarileştirme ve Preferred Partner programı olmak üzere 4 farklı modelde yatırım yapan İnventram; konularında uzman ve tecrübeli, akademi ve iş dünyasında fikir lideri olan 54 kişilik Danışma Kurulu’na sahiptir.

Preferred Partners* programı kapsamında Türkiye’nin önde gelen teknoparklarında yerleşik inovatif ürün ya da servis yaratan küçük ve orta ölçekli şirketleri ile bir araya gelip işbirlikleri oluşturmaktadır.

*İnventram Preferred Partners Programı, Türkiye’nin ilk KOBİ-büyük şirket buluşturma köprüsüdür. Programın amacı, inovatif ürün ya da servis yaratan küçük ve orta ölçekli teknoloji şirketlerini lider büyük firmalarla buluşturup iş yapabilme imkanı yaratmaktır. İnventram Preferred Partners Programı ile lider şirketler, bu girişimlerin müşterisi ya da stratejik yatırımcısı olabiliyor. İnventram, bu program çerçevesinde girişimlere mentorluk, satış danışmanlığı ve süreç yönetimi hizmeti vermektedir.