Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Çalışma Grubu 9.Koordinasyon Toplantısı

  • <%=haberItem.BASLIK %>
1 Ekim 2017 Pazar

Yılda iki kez düzenlenen ve 9. sunun Tekirdağ’da düzenlendiği Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Çalışma Grubu Koordinasyon Toplantısı Ramada Hotel’ de gerçekleştirildi.

81 ilden gelen Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği temsilcileri ve Tekirdağ’da bulunan tüm sanayi ve sanayi ile ilişkili kamu temsilcilerinin katıldığı toplantıda Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği’ nin ve  Ar-Ge Merkezlerinin uygulama örnekleri, Sanayicilerin görüş ve önerileri ile Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Çalışma Grubu faaliyetlerine ilişkin görüş ve öneriler değerlendirildi.

Ramada Otelde düzenlenen toplantıya Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Dr. Elife Ünal, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, ULUTEK A.Ş. Genel Müdürü aynı zamanda KÜSİ Bursa İl Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Kanık,  Türkiye'deki çeşitli üniversitelerin rektörleri, akademisyenler, sanayiciler, kurum ve kuruluş amirleri katıldı.